Om LOTKOV

Hold deg oppdatert og hold din livsstil livsstil levende og sparker med LOTKOV!


LOTKOV Europe betyr også en forhøyet digital opplevelse for vår stadig voksende fanebase, gjennom et splitter nytt spennende nettsted og pulserende interaktive sosiale medieplattformer. Sist men ikke minst, er LOTKOV et etablert, intrikat element i den europeiske streetkulturen, sneaker scenen og atletisk livsstil. Vi trives alltid med å gi tilbake til samfunnet, og vi er involvert i utallige hendelser og hendelser over hele kontinentet. Fest, sportskonkurranser, sosiale sammenkomster, sneaker show ... Det er alltid en LOTKOV-hendelse som skjer når som helst.


I mer enn 10 år har våre samlinger blitt kurert av sneakerhoder til sneakerhoder. Bare de beste, mest relevante og spennende produktene gjør det alltid på våre hyller og på våre online kataloger. "Hvis det er på BESTESKO, så er det godkjent!" Dette er ordet på gata. Enten du er en dedikert sneaker elsker eller casually søker etter et nytt nytt par sko, har LOTKOV deg dekket, fra føttene opp. Ikke glem å kikke inn i vårt fantastiske utvalg av klær og tilbehør også! Og husk: De fleste av produktene våre vil du ikke finne noe annet sted!


LOTKOV er den ledende globale atletiske fottøy og apparelforhandler. Våre nært samarbeid med de ultimative toppmerkene betyr at vi hele tiden vil gi deg de beste, mest eksklusive produktseriene. På LOTKOV lever vi joggesko, vi puster joggesko, vi drømmer joggesko ... Sneakers er alt vi tenker på, og ingenting gjør oss mer stolte enn å kunne holde våre følgere oppdatert med de nyeste trendene.

VI ER ALLE OM SNEAKERE!