Retur og Refusjon


Alt du vil vite om retur og refusjon:

Hvordan komme tilbake?

Din fullstendige tilfredshet er viktig for LOTKOV! Hvis du ikke er fornøyd med produktene du bestilte på nettet, kan du returnere dem helt gratis innen 28 kalender dager etter levering.
For å tillate at returet ditt blir behandlet riktig, må du kontrollere at varen er i sin opprinnelige tilstand, ubrukt, med alle merker og originalemballasje inkludert. Vi forbeholder oss retten til å nekte gjenstander som returneres etter 28-dagers perioden, eller som ikke er i samme stand som du mottok dem.

Vennligst send skoene tilbake via Returns Page. Deretter kontakter kundeservice team deg innen 24 timer.

refusjoner
Når du returnerer en vare, er vi forpliktet til å refundere deg kjøpesummen så snart som mulig! Dette vil aldri bli senere enn 14 dager fra den dagen vi mottar de returnerte varene og bekreftet at de overholder vår Returpolicy.
Tilbakebetalingen vil inkludere kostnadene for returvarer, og i tilfelle av full retur (når du returnerer alle varer som tilhører samme kjøp), også (utgående) fraktkostnader, basert på den minst kostbare typen levering som tilbys av oss. Hvis du bare returnerer en del av varene som tilhører samme kjøp, refunderes fraktkostnadene ikke.

børser
Har du lyst på en annen farge? Størrelsen passer ikke som forventet? Ikke noe problem.
Du har 28 dager fra levering for å bytte varer. Du kan legge inn en ny ordre og sende varene tilbake etter vår Returpolicy. Vi vil da gi refusjon for din første bestilling. Dette skyldes at vårt lager ikke er satt opp for utveksling.
I tilfelle du har mottatt et defekt, skadet eller feil element, er vi her for å hjelpe! Ta kontakt med vår kundeservice først.

Hvor lenge må jeg vente på tilbakebetaling?
Vanligvis ikke lenge! Tilbakebetalinger tar vanligvis 3-10 virkedager for å dukke opp på bankkontoen din fra den dagen du mottar en tilbakebetalingskonfirmasjons-e-post fra oss ... Hastigheten er helt avhengig av din bank eller betalingsleverandør: Noen banker er raskere enn andre.
Hvis du etter 10 arbeidsdager fortsatt ikke har mottatt tilbakebetaling, vennligst kontakt din bank og vår kundeservice.
Vær oppmerksom på at hvis du betalte med PayPal, vil refusjonen bli utstedt tilbake til PayPal-kontoen din og ikke direkte til kortet som er knyttet til kontoen.